Workshop Stressmanagement met de Omegawave

Workshop Stressmanagement met de Omegawave

Workshop stressmanagement met de omegawave

Workshop Stressmanagement met de Omegawave

Toegankelijk voor iedereen

Voor particulier, student of zakelijk

Ook in overleg maatwerk mogelijk

Minder stress en hogere productiviteit: Stressmanagement met de Omegawave

In de dynamische wereld waar we vandaag in leven is stress één van de meest voorkomende problemen onder medewerkers. Teveel werkstress kan leiden tot een lagere productiviteit, burn-outklachten en zelfs tot gezondheidsproblemen. Als geen ander begrijpt Schott & CO het belang van stressmanagement en de rol die bedrijven hierin kunnen spelen. Profiteer ook van de geavanceerde technologie van de Omegawave tijdens een workshop stressmanagement op maat. 

Wat is de Omegawave?

Omega Wave is een innovatief systeem dat real-time stressmetingen en -analyse mogelijk maakt. Door middel van geavanceerde sensoren worden vitale parameters zoals hart ritme variabiliteit, RMSSD en spirometrie gemeten en geanalyseerd. Dit stelt ons in staat om een diepgaand inzicht te krijgen in de fysiologische reacties van medewerkers op stressoren.

Gebruik de Omegawave in je voordeel

1. Hogere productiviteit
Als stress effectief wordt beheerd, kunnen medewerkers zich beter concentreren en daardoor efficiënter werken. Dit leidt automatisch tot een verbeterde productiviteit.
2. Gezonde werkomgeving
Dat stress tot gezondheidsproblemen kan leiden is veel mensen wel duidelijk. Daarom is het dan ook belangrijk om werkstress zoveel als mogelijk te voorkomen of reduceren. Zo draag je als werkgever bij aan een gezonde werkomgeving.
3. Tevreden medewerkers
Wanneer je als werkgever ervoor zorgt dat je medewerkers zich gesteund voelen in het beheersen van hun stressniveau, dan zullen zij meer tevreden én daardoor ook loyaal zijn aan hun werkgever.
4. Betere besluitvorming
Minder stress zorgt ervoor dat helder denken makkelijker wordt. Dat heeft een positieve invloed op de besluitvorming en dat is weer van cruciaal belang voor de groei van het bedrijf.

Workshop stressmanagement aangepast op jouw situatie

Wij snappen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte stressmanagement workshops met Omegawave-technologie. Onze experts werken nauw met je samen om een programma te ontwikkelen dat perfect aansluit bij de behoeften van je medewerker.

Onze workshops omvatten:

N
Stressmeting en Analyse
N
Stressverminderingstechnieken
N
Individuele Coaching
N
Follow-up en Evaluatie

Onze workshops omvatten:

N
Stressmeting en Analyse
N
Stressverminderingstechnieken
N
Individuele Coaching
N
Follow-up en Evaluatie

Investeer in het welzijn van je medewerkers

Het welzijn van medewerkers is van essentieel belang voor het succes van je bedrijf. Door te investeren in een workshop stressmanagement met Omegawave, toon je niet alleen dat je medewerkers belangrijk voor je zijn, maar versterk je ook de veerkracht van je organisatie.

Neem vandaag nog contact op met Schott & CO om te ontdekken hoe onze stressmanagement workshops voor bedrijven met behulp van Omegawave jouw bedrijf kunnen helpen gedijen in een stressvrije werkomgeving. Samen kunnen we de weg naar een gezondere, productievere toekomst inslaan.

Heb je een vraag over deze workshop?

Heb je vragen of kom je graag met ons in contact? Dat kan op verschillende manieren. Vul het contact formulier in of gebruik een van de opties hieronder.

Mail ons op info@schottenco.nl
Stel je vraag via Whatsapp

15 + 11 =