Workshop stressmanagement met de omegawave

Tijdens de workshop Stressmanagement met de Omegawave leer je stress monitoren met de omegawave. Vervolgens doe je kennis op en ga je aan de slag met interventies om zo effectief mogelijk om te gaan stress.

Workshop Stressmanagement met de Omegawave

Workshop stressmanagement met de omegawave

Tijdens de workshop Stressmanagement met de Omegawave leer je stress monitoren met de omegawave. Vervolgens doe je kennis op en ga je aan de slag met interventies om zo effectief mogelijk om te gaan stress.

Workshop Stressmanagement met de Omegawave

Toegankelijk voor iedereen

Voor particulier, student of zakelijk

Ook in overleg maatwerk mogelijk

Meten van niveau van stress, herstel en effect van interventies

Stress? Veel mensen ‘lijken’ last te hebben van stress. In deze bewogen tijden blijken zekerheden verworden tot onzekerheden. Kranten en tijdschriften staan vol met symptomen van stress en adviezen wat te doen als je stress ervaart. Stress is veel meer dan een subjectieve beleving. De mate van stress is fysiologisch goed meetbaar. En ook de effecten van je interventies zijn aantoonbaar met een weinig belastend en kortdurend meetmoment.

Wij werken al langere tijd met de Omega Wave meetmethode. Een tool afkomstig uit de wereld van de topsport en prestatiepsychologie maar ook goed toepasbaar in de leefstijl- en coachingpraktijk.

In deze driedaagse training leer je alle ins en outs van dit apparaat en onderga je zelf diverse metingen, wordt het effect van interventies zichtbaar gemaakt. Een uitgebreide hand-out geeft je alle kennis op een rijtje mee.

De Omega Wave is in staat tot het meten van de ortho- en parasympatische activiteit (ons stress en zenuwstelsel), hart ritme variabiliteit (je veerkracht rondom stress), RMSSD (kwaliteit van je HRV) en de activiteit van het lange termijn stresssystemen in ons brein (cortisol systeem). Mochten deze termen weggezakt zijn of even vraagtekens oproepen? In deze training komt alles stap voor stap uitgebreid voorbij, gekoppeld aan metingen met behulp van de Omega Wave.

Met deze methode verrijk je je mogelijkheden als coach en maak je het effect van je werk inzichtelijk.

In deze workshop leer je ook enkele direct toepasbare tools bij acute stress en hoe de energie te managen bij langdurige stressvolle omstandigheden.

– powerpoint als leidraad

– uitgebreide PDF hand-out met alles over de Omega Wave methode en tientallen voorbeelden van metingen en effect stress

– uitgebreide PDF neuropsychologie van stress

– diverse metingen met de Omega Wave

– wat is gezonde stress?

– wat is ongezonde stress?

– herkennen – erkennen – kennen

– hanteren van stress: korte termijn – lange termijn

– ademhaling en spierspanning

– onrust en vermoeidheid

– persoonlijke vaardigheden

– vitaminesupplementen bij stress? Pro’s en contra’s

– drie gouden stressverminderende methodieken; lichamelijk – mentaal en emotioneel

Na het gevolgd hebben van deze 3 – daagse training ben je in staat om zelf mensen te meten en adviseren op basis van de uitkomsten van de Omega Wave. Los van deze training kun je zelf een Omega Wave abonnement aanschaffen om te gebruiken voor jezelf en je cliënten. De kosten daarvoor bedragen rond de 300 euro per jaar.

Schrijf je in voor onze workshop omgaan met stress of een andere cursus

Wist je dat wij naast de opleiding stressmanagement met de Omega Wave nog veel meer cursussen, opleidingen en trainingen aanbieden om jouw dagelijks leven wat makkelijker te maken of om anderen te helpen dit te doen? Neem voor alle mogelijkheden wat betreft workshops contact met ons op via het contactformulier of bel naar 06-18665115. Wil je je direct inschrijven voor onze workshop Stressmanagement met de Omegawave of een andere opleiding of training? Dan kun je direct ons inschrijfformulier invullen.

425,00

Data

ZIPPERZ Business Center Rotterdam

Les

Woensdag

10:00-16:30 uur

110 – 05 – 2023
224 – 05 – 2023
307 – 06 – 2023

 

Heb je een vraag over deze workshop?

Heb je vragen of kom je graag met ons in contact? Dat kan op verschillende manieren. Vul het contact formulier in of gebruik een van de opties hieronder.

Mail ons op info@schottenco.nl
Stel je vraag via Whatsapp

10 + 15 =

X