Home » Stress test

Een gerenommeerde gezondheidstest

Een professionele stress test laten uitvoeren is een uitkomst voor iedereen die wel eens te maken hebben met vage klachten. Want vaak komen die klachten voort uit stress. Voordat je iets kunt doen aan die klachten, moet je natuurlijk weten waar de klachten vandaan komen. In zo’n geval is het laten doen van een stress test door SCHOTT & CO een goed idee. Met deze test wordt er onderzocht of de klachten die je hebt gerelateerd zijn aan stress. Wanneer je weet dat je klachten stress gerelateerd zijn, kun je er iets aan doen. Dan moet je eerst wel weten waar de stress vandaan komt. Met al deze stappen helpen onze specialisten je graag.

Toegankelijk voor iedereen

Voor particulier, student of zakelijk

Ook in overleg maatwerk mogelijk

Neem contact met ons op voor de testen.

Een goede uitleg over je stress test

Wanneer je een test laat doen om je gezondheid te verbeteren, is het uiteraard belangrijk om de resultaten te begrijpen. Dat vinden we bij SCHOTT & CO heel belangrijk. Daarom sturen we je niet alleen de resultaten van je stress test op papier toe, maar geven we je ook uitgebreide telefonische uitleg, bijvoorbeeld over je genetische aanleg voor aan stress gerelateerde klachten. Dit is ook een ideaal moment om je vragen te stellen. Zo begrijp je de resultaten van de stress test optimaal, waardoor je makkelijker iets aan je klachten kunt (laten) doen.

Wil je ook een stress test laten doen?

Wil je een uitgebreide stress test of een andere test laten doen door onze specialisten? Of heb je interesse in een workshop, training of opleiding? Vul een inschrijfformulier in. Heb je nog vragen? Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.