Training Incompany

Wilt u een opleiding op maat laten samenstellen door SCHOTT&CO? Met onderwerpen erin die precies zijn toegespitst op uw situatie? Dat kan! Wij leveren diverse cursussen, trainingen en opleidingen op maat, op het gebied van leiderschap. Ook wanneer u eenmalig een lezing wilt organiseren op het gebied van leiderschap, bent u bij ons aan het juiste adres.

Een opleiding op maat op de locatie die u wenst

Onze opleidingen, trainingen en workshops kunnen door het hele land worden gegeven. Een aantal worden er gegeven op onze cursuslocatie in Rijen (Noord-Brabant), maar ook zijn er cursussen die plaatsvinden op andere locaties in het land. Wanneer u een opleiding op maat wilt organiseren, heeft u in veel gevallen de keuze of u de lessen bij ons in Rijen wilt laten plaatsvinden, of dat u deze bijvoorbeeld bij u incompany wilt organiseren.

Stel een opleiding op maat samen. Wij helpen u graag

Heeft u al een aantal onderwerpen in gedachten die u graag behandeld zou willen zien tijdens een opleiding op maat? Maar weet u niet precies hoe u deze onderwerpen tot uiting wilt laten komen? Denk hierbij aan een LifeCoach of wilt u een opleiding tot personal trainer samenstellen? Wij helpen u en denken graag met u mee over de invulling van uw opleiding op maat. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Carel Schott via telefoonnummer 06-18665115. Of vul een contactformulier in.