Training Mentale Kracht

Tijdens de training mentale kracht. Leer je hoe je mentale weerbaarheid vergroot, als team en als individu.

Opleiding LifeCoach

Toegankelijk voor iedereen

Voor particulier, student of zakelijk

Ook in overleg maatwerk mogelijk

Tijdens een training mentale kracht leer je (meer) te werken vanuit de mentale kracht die ieder mens in zich heeft. Misschien voel je je soms onzeker, maar ook jij hebt van nature talenten die je optimaal kunt benutten. Maar dan moet je ze natuurlijk nog wel ontdekken! Loop je privé, maar zeker ook op je werk wel eens tegen het probleem aan dat je onzeker bent over je eigen kunnen? Twijfel je vaak of je die ene klus tot een goed einde kunt brengen? Of heb je tijdens je werkzaamheden vaak last van een verminderd zelfvertrouwen? Tijdens de training mentale kracht (her)ontdek je je talenten, waardoor je je zelfvertrouwen sterk verbetert. Want als je niet in jezelf gelooft, zijn je prestaties sowieso minder goed. Talent heb je wel, nu moet je er nog in gaan geloven!

Hoe werkt een training mentale kracht?

Op onze cursuslocatie in Rijen (Noord-Brabant), of op jouw eigen locatie elders in het land, leer je middels verschillende technieken weer in jezelf geloven. Op deze manier krijg je meer zelfvertrouwen, waardoor je niet alleen lekkerder in je vel zit, maar je ook efficiënter werkt en je prestaties nog verder verbetert. Je kunt zo gefocust aan het werk, zonder dat je afgeleid wordt door de gedachte: “Kan ik dit wel?” Merk je dat je veel stress ervaart? Dan kan een opleiding omgaan met stress wellicht beter bij je passen.

Schrijf je in wanneer wij starten!

Op korte termijn starten wij met de training mentale kracht. Houd onze website in de gaten voor meer details, of volg ons op Facebook! Wil je deze training incompany, met je collega’s doen? Of wil je een opleiding op maat laten samenstellen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. De makkelijkste manier om contact met ons op te nemen is via ons contactformulier. Schrijf je zo snel mogelijk in!

Heb je een vraag?

Heb je vragen of kom je graag met ons in contact? Dat kan op verschillende manieren. Vul het contact formulier in of gebruik een van de opties hieronder.

Mail ons op info@schottenco.nl
Stel je vraag via Whatsapp

1 + 12 =